Aetrex medical

 

Aetrex er en af verdens førende inden for fodscanningsteknologi og præfabrikerede såler. Gennem vores livstil stilles der rigtig store krav til vores krop og især vores fødder – uanset om vi snakker om arbejde, fritidsaktiviter eller sport. Kravene kan nogle gange blive for stor en belastning, hvorfor der kan opstå smerter i fødder, knæ, hofte eller ryg som et resultat heraf. Med Aetrex fodscanning og såler kan vi ofte facilitere til en ændring i belastning og derved fjerne generne samt skadesforebygge.

Alle sålerne er lavet med CopperGuard anibakteriel overflade og stødabsorberende Memoryfoam, så du får både friske og komfortable fødder. Sålerne passer perfekt til stort set alle skotyper såsom sneakers, vandresko og hverdagssko etc.

Vi ved, at det ofte kan være en jungle af finde de rigtige såler, hvorfor vi tilbyder, at du kan prøve dem HELT RISIKOFRIT i 30 dage, og hvis det ikke er de rigtige såler for dig, afleverer du dem blot tilbage igen.

Book en scanning eller analyse herunder og bliv klogere på om en Aetrex sål giver mening for dig.
Er du i tvivl om hvilken booking, der er den rigtige for dig, så send gerne en mail til ms@fdaalborg.dk

30 min. undersøgelse vurdering af behov for sål, gennemgang af ganganalyse, gennemgang af belastningsområde, fodtræning og øvelser – Mål: Scanning mht. behov for indlægssål. Tilkøb af sål efter gældende priser.

60 min. udvidet konsultation omfattende UE/fod undersøgelse, udvidet fys. test af UE + fod, Aetrex scanning samt ganganalyse som en del af undersøgelsen. 3D scan med gennemgang af fodtype og valg af fodtøj – Mål: Fodundersøgelse – udvidet udredning + træningsprogram. Tilkøb af sål efter gældende priser.