Genoptræningsplan Aalborg

Har du fået en genoptræningsplan?

FysioDanmark Aalborg er specialiseret i genoptræning og behandling af smerter i knæ - hofte eller skulder.
Vores fysioterapeuter arbejder målrettet med planen for din genoptræning og du vil altid møde passionerede fysioterapeuter fra vores specialiserede teams.

Vi er den største privat leverandør af genoptræning i regionen. Når man efter en operation på et offentligt eller privat sygehus modtager en genoptræningsplan er der frit valg ved godkendte klinikken. Her har vi siden denne ordnings start været ledende inden for ortopædkirurgisk genoptræning i Aalborg. Genoptræning efter §140 er genoptræning efter indsættelse af nye led som f.eks knæ og hofte. Der er også genoptræning efter alle former for skulderoperationer. Du vil også kunne modtage en genoptræningsplan med fokus på at styrke og bedre et område for at undgå en operation.

Vi har nogle af de mest rutinerede fysioterapeuter inden for genoptræning, inddelt i specialiserede teams.
I vores moderne træningsfaciliteter tilbyder vi individuel genoptræning og holdtræning med et bredt udvalg af niveauer og træningstidspunkter.

HUSK at hvis du ønsker din genoptræning hos os, skal du inden for 2 dage reagere på den henvendelse du har fået fra Aalborg Kommune.
Vælger du ikke inden for 2 dage, bliver du automatisk tildelt genoptræning hos Aalborg Kommune.

Når ens genoptræningsforløb er ovre har man mulighed for at fortsætte sin vedligeholdende træning eller behandling på klinikken. Dette kan foregå både med og uden en henvisning fra egen læge. Se mere omkring vores priser her.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med din genoptræning.