Sundhedsordninger

Sundhedsordninger er noget som virksomheder for alvor har fået øjnene op for de seneste år. I FysioDanmark Aalborg har vi en stor erhvervsafdeling, der i dag servicerer over 18.000 ansatte i lokale offentlige og private virksomheder.

 

Investeringen i et samarbejde med os omkring sundhed på arbejdspladsen har vist sig meget gavnligt på mange arbejdspladser. Vi kan hjælpe med forebyggende tiltag for medarbejderne. Vi kan derved mindske risikoen for skader, smerter, sygemeldinger og dårligt arbejdsmiljø. Derved er samarbejdet med til at en virksomhed kan forbedre arbejdsmiljøet med også forbedre resultatet på bundlinjen. Dette skyldes at en kvalificeret indsats omkring sundhed, træning og behandling kan mindske risikoen for at medarbejdere får sygefravær.

 

Vi har også virksomheder som har "lukkede" firmahold på klinikken. Her får man superviseret træning med træningsterapeut. Det er med til at øge den generelle sundhed på arbejdspladsen men også med til at øge det kollegiale sammenhold på arbejdspladsen. Noget som igen skaber merværdi for virksomheden og kan øge den generelle arbejdsgælde og produktivitet.

 

Vi leverer dels store sundhedsordninger til mange af Aalborg Kommunes arbejdspladser, og supplerer de private virksomheders sundhedsforsikringer med primært 2 forebyggende produkter:
  • Ergonomitjek af virksomheden.
    • Dette forgår ud på virksomheden, hvor vores terapeuter gennemgår de daglig funktioner, som kan være medvirkende til uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og derved risiko for skader.
  • Sundhedstjek af medarbejdere på virksomheden.
    • Her får alle medarbejdere en fuld gennemgang af egen sundhed.
Er du interesseret i at høre om hvordan FysioDanmark Aalborg kan gøre en forskel for sygefraværet og medarbejdertrivslen på din arbejdsplads, så kontakt Mads Rytter på mr@fdaalborg.dk eller på tlf. 99204060.
Hele vores dygtige team af fysioterapeuter står klar til at hjælpe - læs mere omkring vores medarbejdere her.