Holdtræning eller individuel træning

Vi tilbyder optimale muligheder for et struktureret træningsforløb, hvad enten du ønsker at komme på hold, træne i vores træningscenter eller træne med en fysioterapeut. Om du har skavanker eller ej, vil du opleve at træne i et trygt miljø, med fokus på at øge din krops fysiske evner, skadeforebygge og med masser af plads til både grin og fokusering.

Klinikken tilstræber at have den nyeste viden indenfor skadesårsager, træning og genoptræning. Derved sikrer vi den mest effektive og optimale træning for dig.

Vi har ca. 110 hold at vælge imellem med 6-13 deltagere pr. hold. Det er primært en fysioterapeut der underviser og en fysioterapeut studerende der afløser. Da vi har stort fokus på den enkelte deltagere, vil holdene ikke være større end 13 personer.

Fysioterapeuten vil bestræbe sig på, at hjælpe og vejlede dig bedst muligt på holdet, så du laver øvelserne så korrekt som muligt. Der bliver lagt stor vægt på at tilpasse øvelserne til dine behov og de gener du har. Derfor er holdene også inddelt i niveauer, så du kommer til at træne med nogen der er på dit niveau.

Det er altid godt at få en vejledning, i hvilket hold der passer til dig, inden du begynder.

Ønsker du at træne i vores træningscenter, vil vi anbefale at en af vores fysioterapeuter laver et træningsprogram. Her bliver øvelserne lavet med henblik på dine ønsker og problemstillinger. Programmet vil blive gennemgået med dig i træningscenteret, så du udfører øvelserne korrekt og de kan tilpasses dig og dit ønske.

Har du allerede et træningsprogram og ønsker at træne hos os, er du meget velkommen.

Ønsker du mere information eller har du lyst til at komme i gang med at træne er du velkommen til at skrive til Sissel Mølbak eller ringe til Receptionen på 99 20 40 60.