Hvad er Osteopati?

Osteopati er en grundig og teoretisk underbygget undersøgelses- og behandlingsmetode, som gør brug af forskellige specialiserede undersøgelser og teknikker. Osteopatien har i mange år været en anerkendt og udbredt behandlingsform i mange af de lande vi ofte sammenligner os med. Adgangskrav til osteopatiuddannelsen er, at man er uddannet læge, kiropraktor eller fysioterapeut. Vores osteopati-studerende læser uddannelsen på International Academy of Osteopathy (IAO) / Buckinghamshire New University, og opnår ved endt uddannelse en Master of Science i Osteopati  

Osteopati stud. hos FysioDanmark Aalborg 

Osteopatisk undersøgelse tager udgangspunkt i hele situationen omkring dig, hvad enten du kommer med smerter efter en sportsskade, har længerevarende smerteproblematikker eller døjer med nogle af de smerter eller symptomer, som andre behandlere ofte har haft svært ved at hjælpe dig med.  

Behandling og undersøgelse gør typisk brug af en omfattende samtale om dig og dine symptomer, hvor helhedsopfattelsen er i centrum – herefter vil typisk følge en fysisk undersøgelse som screener og får kortlagt årsager og sammenhænge mellem symptomer og muligheder for behandling. Herefter vil den egentlig behandling ske, som ofte indbefatter forskellige manuelle teknikker. 

Hos Fysio Danmark Aalborg, vil vi kunne hjælpe dig med at kæde behandlingen sammen med træning. Vores osteopatstuderende arbejder derfor tæt sammen med vores store gruppe af specialiserede fysioterapeuter, således du altid vil kunne få den optimale opfølgning på dine problemer, og på den måde forebygge at de kommer igen.   

Vores Osteopati Stud.:

Rasmus Lynge Pedersen – 3. års studerende – færdiggør uddannelse sommeren 2022 

Kasper Fonseca – 2. års studerende – færdiggør uddannelse sommeren 2023

Priser: 

  • Første konsultation (ca. 60 min.) – 650 kr. 
  • Opfølgende konsultationer (ca. 60 min.) – 600 kr. 

Tilskud: 

  • Danmark tilskud 1. konsultation: 133 kr. (gældende takst 2021) 
  • Danmark tilskud opfølgende konsultationer: 88 kr. (gældende takst 2021) 
  • Det er ikke muligt at benytte henvisning fra lægen, og der gives dermed ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.