Yoga

På yogaholdene arbejder vi med en god kombination af klassisk yang og yin yoga.

I Yang yoga arbejder vi med Power Vinyasa yoga, som er en serie af yoga stillinger, hvor åndedræt og bevægelse sammensættes i flows. Power yoga gør os opmærksomme på den uløselige sammenhæng mellem krop og sind, og handler lige så meget om at vække din indre som din ydre kraft. Du bliver med åndedrættet guidet igennem dynamiske flows, der med styrke og balance skaber vitalitet og stærkere fokus.

Derefter fordyber vi os med yin yoga, som består af lange dybe og rolige stræk, der forløser spændinger, retter opmærksomheden ind i os selv og skaber indre ro. På nogle timer afslutter vi med mindfulness og meditation, der træner os i at stilne sindet for tankemylder og stress.

Yoga er i sin helhed fantastisk til at opbygge styrke og nå i dybden med lange stræk, og fungerer også som et perfekt supplement til andre former for træning.

Du kan deltage i yoga tirsdag og torsdag kl. 16-17 i sal 3 – ved tilmelding kontakt receptionen

Yoga 1:1 (Hvis det skal med nu, eller vente som et koncept, vi kan rulle ud senere)

Yoga 1:1 er en personlig yogasession med kun dig og dine behov i fokus. Yoga 1:1 giver mulighed for at målrette hver eneste øvelse til din krop og dine problemstillinger.

Vi starter med en samtale om din personlige kropshistorie, og finder sammen frem til hvilke områder i kroppen og hvilke problemstillinger, der skal arbejdes med. Det kan også være du ønsker at finpudse din teknik og alignment i de klassiske yogastillinger eller udvide din yogapraksis med nye og mere avancerede øvelser/stillinger som f.eks. armbalancer, hoved-, skulder- og håndstand.

Yoga 1:1 er en intens oplevelse, da du både bliver guidet og assisteret i øvelser og stræk, og dermed kommer dybere ind i stillingerne og mærker din krop arbejde med indre styrke og forløse spændinger på en ny måde.

Yoga 1:1 bookes direkte ved Jette Stigsen på mail; js@fdaalborg.dk

Din underviser:

Jette Stigsen er foruden Fysioterapeut og Fysisk træner uddannet og certificeret Yoga Alliance 200 timers Power og HOT Yogalærer.