Skulderteamet er sammensat af terapeuter der alle har efteruddannet sig i udredning og behandling af skuldersmerter.

Skulderteamets behandling starter med en grundig undersøgelse, der tager udgangspunkt i din sygehistorie. Efter den første konsultation vil fysioterapeuten give en vurdering af, hvorledes det videre behandlingsforløb vil se ud. Sammen med dig vil fysioterapeuten lægge et fælles mål og plan for behandlingsforløbet. Dette for at målrette behandlingen mod dit behov og problem. Et typisk behandlingsforløb vil starte med genoptræning på klinikken – enten på et skulderhold eller i vores træningscenter med et individuelt tilpasset program.

Langt de fleste skulderproblemer kan trænes væk!

Vi arbejder i skulderteamet udfra en betragtning af at de fleste skulderproblemer skal anskues fra flere forskellige aspekter. Det betyder at træning af andre relaterede muskelgrupper som f.eks. ryg og mave er en vigtig del af et behandlingsforløb. Fokus på en optimal holdning er også et kardinal punkt i vores behandling.
Alle i skulderteamet er uddannet indenfor ultralydsscanning, hvilket gør denne undersøgelse til en fast del af de fleste behandlingsforløb.

Skulderteamet består af:
Birgitte Bartholomæussen, Julie Aagaard, Mads Rytter, Rasmus Nymann, Simon Enevoldsen, Anne Eske, Søren Damgaard, Jette Stigsen, Rasmus Helbo, Pia Christensen og Tina Jönsson