Ryg & nakke team

Har du ondt i ryggen – kontakt vores specialiserede rygteamet.

Rygteamet er sammensat af fysioterapeuter med stor erfaring i undersøgelse, behandling, vejledning og træning af rygproblemer.
Vi har ansatte med speciale i nakke- og rygproblematikker, herunder discusprolaps, nerveafklemning, piskesmæld, hovedpine, graviditet, instabilitet, Bechterew m.fl.

Rygteamets behandling starter med en grundig undersøgelse, der tager udgangspunkt i din sygehistorie. Efter den første konsultation vil fysioterapeuten give en vurdering af, hvorledes det videre behandlingsforløb vil se ud. Sammen med dig lægge et fælles mål og plan for behandlingsforløbet. Dette for at målrette behandlingen mod dit behov og problem.

Rygteamet lægger samtidig stor vægt på, at du som patient selv deltager aktivt i behandlingsforløbet. Derfor vil forløbet i større eller mindre omfang indeholde relevant genoptræning, enten som holdtræning (pilates, ryghold, styrk din krop, afspænding eller smertehold) eller som individuel træning.

Udover almindelig individuel behandling til ondt i ryggen tilbyder FysioDanmark Aalborg også Rygskole. Rygskolen indeholder håndtering af den akutte og kroniske smerte, hvordan du undgår at en smerte bliver vedvarende livet igennem, ergonomi, teoretisk viden om ryggens opbygning, samt de normale rygproblemer i samfundet og hvilke behandlingsmuligheder der er.

Vores fysioterapeuter holder sig altid ajour med den nyeste forskning for at sikre dig den optimale behandling og derfor er der krav til terapeuterne om supervisionsforløb, sparring med kollegaer samt videreuddannelse.