Aalborg Løbeklinik

Løbehold

I løbeklinikken er vores løbefysser og coaches klar til at træne og vejlede dig i retning af dine løbemål. Vi hjælper alle, men vores speciale er dem, som ønsker at bruge løbetræning som motion, starter efter en skade - eller er på vej fra kortere til længere distancer.

Konceptet er meget enkelt:

  • Styrketræning og løbetræning i den kombination som passer til dig og dit niveau.
  • Løbetræningen er inddelt på 2 niveauer
    • 0-5 km: Holdet for dig som skal i gang og ikke har fast over de sidste 6 måneder
    • FORTSÆTTER: Holdet for dig som kan løbe mere end 5 km og har et mål om at kunne endnu mere.

Den ugentlige træning består af 2 løbepas og 2 styrketimer. Din løbefysioterapeut guider dig til, hvad du skal deltage i og hvad du skal lave supplerende. Der tages ALTID udgangspunkt i den enkeltes situation, hvor faktorer som familie, arbejde og øvrige aktiviteter altid er overvejelser, der afgør den enkeltes træningsplan.

Alt træningen foregår efter Drop In konceptet, så du kan fx sagtens være en uge på ferie og derefter gå direkte ind i træningen igen, ligesom kortvarig sygdom heller ikke vil ødelægge din plan.

Da alt træning varetages sportsfysioterapeuter og løbecoaches – kan vi garantere at der er hurtigt hjælp ved skader – ligesom du får klare meldinger og vejledninger, hvis vi spotter en skade under opsejling.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du booker en tid direkte ved at ringe på 99204060, eller pr. mail til rec@fdaalborg.dk.

Inden opstart skal du igennem en screening, hvor dine styrker og svagheder vil blive gennemgået og der vil blive lagt en plan for, hvordan du optimerer dit løb.

Yderligere får du adgang til vores løbeunivers på Facebook, hvor motivation fra andre løbere og sociale arrangementer står i kø, samt vores fællesarrangementer fx DHL-stafet og meget mere.

Desuden handler du med rabat hos Runners Lab, som er en af vores mange gode samarbejdspartnere.