Få det optimale ud af din genoptræning med AlterG

Genvind din funktionsevne hurtigt og effektivt med det vægtaflastende løbebånd AlterG Via 500. Vi tilbyder genoptræning med det evidensbaserede redskab, der sikrer optimal fremgang med gang- og løbetræning efter en skade, sygdom eller operation. AlterG aflaster det skadede område og sikrer en skånsom træning, der egner sig særligt til overbelastningsskader og neurologiske ska-der.

Det særlige ved Anti-Gravity-løbebåndet er, at din underkrop bevæger sig i en tætsluttet pose ved hjælp af et par specielle neopren-shorts. Posen fyldes med luft og skaber et positivt lufttryk. Luft-trykket overfører en løftende kraft til din krop og skaber en vægtreducerende tilstand, der kan bære helt op til 80% af din kropsvægt. På den måde etableres din motorik og balance, mens du får en sikker genoptræning uden smerter.

Med AlterG Via 500 følger en række analyseværktøjer, der skaber de bedste forudsætninger for at opnå gode resultater. Maskinen har touchskærm og indbygget videokamera, der registrerer din bevægelse og gangteknik. Desuden er analyseredskabet Stride Smart Gait Analytics tilkoblet, der indsamler data og laver statistikker. På den måde kan både du og din behandler følge dine frem-skridt og korrigere eventuelle fejl i teknik og udførelse undervejs.

Genoptræning efter sports- og overbelastningsskader

Bekæmp din sports- eller overbelastningsskade, og få et optimalt og funktionelt genoptrænings-forløb med Anti-Gravity-løbebåndet. Med den reducerede belastning kan du træne led og muskler med den belastning, de kan holde til, så du kan bevare din kondition og hurtigt vende tilbage til dit normale bevægemønster. I takt med at din krop bliver stærkere, kan belastningen øges.

Netop fordi Anti-Gravity-løbebåndet aflaster skadede områder, bliver maskinen brugt særligt af sportsfolk og motionister til genoptræning af hofte, knæ, ankel og fødder. Både AaB og Aalborg Håndbold anvender AlterG. Og det samme gør topatleter og professionelle sportsudøvere verden over.

Genoptræning efter neurologiske sygdomme

Genvind kontrollen efter neurologisk sygdom med AlterG. Maskinen er en optimal løsning til dig, der lider af en delvis lammelse eller påvirkning af din gangfunktion. Det kan f.eks. være parkinson, sklerose, cerebral parese, eller hvis du har haft en blodprop i hjernen.

Med den nedsatte belastning vil du nemmere kunne bevæge benene og få støtte til balancen. På den måde bidrager AlterG-løbebåndet til at kontrollere din mobilitet, mindske din smerter og opnå en bedre bevægelse og større funktionalitet.

Meta Title:

Få det optimale ud af din genoptræning med AlterG

Meta Description:

Opnå en optimal genoptræning efter en overbelastningsskade eller neurologisk sygdom med det vægtaflastende løbebånd AlterG.