Vi holder åbent – men tager vores forholdsregler

 Vi følger løbende regeringens og Sundhedsstyrelsens nyeste opdateringer og anbefalinger, herunder gælder:

Kan jeg få behandling hvis jeg er syg eller har været det?

Hvis du har feber eller andre tegn på influenza-lignende sygdom, kan du ikke modtage behandling. I stedet tilbyder vi, at du kan få en telefon- eller videokonsultation hos fysioterapeuten. Hvis du har været symptomfri i 48 timer, kan du få behandling, hvis fysioterapeuten vurderer, at det er relevant.

Rent praktisk:

  • Der ikke er adgang til klinikken uden forudgående aftale (hverken til behandling, træning eller til køb af træningsudstyr).
  • Hvis du har en tid til behandling, skal du vente i receptionen eller i området uden for din behandlers dør indtil du bliver kaldt ind.
  • Du bliver mødt af din fysioterapeut som beder dig bekræfte, at du ikke er, eller har været syg indenfor de sidste 48 timer. Du vil også blive bedt om at spritte dine hænder.
  • For at mindske smitterisikoen, er der begrænset betjening i receptionen.
  • Betaling foregår ved selvbetjeningsautomaten eller ved at vi sender din regning til din mail. Du kan ikke betale med kontanter.
  • Omklædningsrum er lukket – du skal derfor møde omklædt hvis du skal træne med din fysioterapeut.

 

Kan jeg træne hos FysioDanmark?

Du kan træne sammen med din fysioterapeut 1 til 1. Men selvtræning er ikke en mulighed endnu. Efter 4 maj åbnes der op for holdtræning igen – både udendørs og inden for i små hold. Stadigvæk med forholdsregler.

 

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg vil bestille tid, eller har spørgsmål?

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål på telefon 99204060 og via mail rec@fdaalborg.dk.